GAÜN EDUROAM

• Yazı boyutunu yükselt
  • Varsayılan yazı boyutu
  • Yazı boyutunu düşür

eduroam Nedir? (Eğitim Gezintisi)

eduroam (EDUcation ROAMing), kullanıcıların misafir olarak gittikleri kurumlarda kolaylıkla internete bağlanabilmeleri için geliştirilmiş radius tabanlı bir kimlik doğrulama altyapısıdır.eduroam üyesi kurumların kullanıcıları, kendi kurumlarındaki kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak, taşınabilir bilgisayarları ile başka bir eduroam üyesi kurumda kablosuz ağa bağlanabilmektedir. Türkiye'de Eduroam ağına katılan üniversitelerin güncel listesi Eduroam Türkiye'nin sayfasından görülebilir.

Eduroam Hesabı Nasıl Alabilirim?

Eduroam hesabı alabilmek için Bilgi İşlem Merkezindeki açık ofise gelerek Kullanım Politikasını imzalamanız gerekmektedir.

KULLANICI HESAPLARI SORUMLUSU

(All User Accounts -including Wireless Access and eduRoam accounts- Responsible Person)

DUYGU KUTLAR

Dahili (Internal Phone) : 1951